SOULBODY

SOULBODY


Kreativiteten min har fått boble 

gjennom mitt samarbeid med

Soulbody.


Soulbody ønsker å skape velvære til både kropp, sinn, tanker og følelser. Visjonen er at du skal ha det godt fra innenfra og ut. De gleder seg til å åpne i nye, eksostiske lokaler nå i mai,  Det var også viktig at denne atmosfæren ble speilet gjennom  profil og markedsføring.


Soulbody vil også fokusere på kunder over hele landet, ved å tilby mange beroligende produkter for kropp og sinn gjennom sin nettside. Ta en titt da vel!

GRAFISK DESIGN &

DIGITALT 

Som grafisk designer hos Soulbody, har jeg blant annet hadd ansvaret for den grafiske profilen. Dette har omhandlet alt fra farger, fonter, logo. og produksjon av design manual. Utfra manualen har jeg utarbeidet forskjellige trykksaker, som plakater, etiketter, flyers m.m.


Foruten trykksaker er det også laget innhold til kampanjer på sosiale medier. Primært rettet mot Facebook og Instagram, da det er der Soulbody møter sin målgruppe.

ETIKETTER

De beroligende og håndstøpte lysene av soyavoks med krystaller trengte også etiketter. Alle typene skal ha samme oppsett, men fargen på type krysrtall og egenskaper vil endres etter behov.

DESIGN MANUAL

Design manualen er utarbeidet ved bruk av InDesign. Denne gir retningslinjer til bla bruk av logo, font, bildevalg, farger og mye mer. Under ligger et lite utdrag.

Arbeidsfil
innhold
Arbeidsfil8
Arbeidsfil9
Arbeidsfil10
Arbeidsfil11
Arbeidsfil4
Arbeidsfil5
Arbeidsfil6
Arbeidsfil7